Nieuws

4 september 2019

Teun en Lisa brengen mensen samen door de Pizza Oven

Mijn Pizza Oven is groeiende. Het bedrijf van Teun en Lisa dat mensen bij elkaar brengt rond het vuur van een pizzaoven, heeft sinds april al meer dan 100 ovens verkocht. De oven bakt niet alleen de lekkerste pizza’s, maar staat ook voor verbinding met ambachtelijke voedselvoorbereiding in de frisse buitenlucht!

Teun en Lisa brachten in 2008 hun gezamenlijke passie voor koken, bakken, samen zijn met vrienden en familie, sociaal ondernemen én vuur samen. Het resultaat was Mijn Pizza Oven.

Duurzaam ondernemen
“Ons bedrijf staat voor duurzaam ondernemen, met hoofd, hart en handen. We werken samen met Sallcon in Deventer. Zij produceren onze ovens. Wij zijn blij dat we een product hebben kunnen ontwerpen waarbij eerlijkheid voorop staat; eerlijk gemaakt, en voor een eerlijke prijs. Dat is wat ons drijft en energie geeft. De productie loopt fantastisch. En er zit nog meer in het vat, want over uitbreiding wordt inmiddels gesproken.”

Mooi product
Werkleider Jos Jansen van Sallcon is erg blij met de samenwerking met Mijn Pizza Oven. “Het is fijn dat Teun en Lisa hun sociale hart laten spreken en iedereen een kans gunnen. En het is ook nog eens een heel leuk product om te produceren. We krijgen de bestelling en het afleveradres doorgestuurd, dan maken wij de oven. In ons magazijn wordt de bestelling gepickt en naar Cycloon post gebracht voor verzending. Zij zorgen dat de mensen de kachel thuis geleverd krijgen. Fantastisch om dat vertrouwen van Teun en Lisa te krijgen en de mensen blij te maken met het product.” Om de ovens te produceren zet Sallcon het talent van zo’n 15 medewerkers in. Ook zij zijn enthousiast over het product. “Het maken van de ovens is heel leuk om te doen, want we maken niet alleen een onderdeel er van. We maken het hele product zelf, van begin tot eind.”

Meer informatie
Zoekt u ook naar mogelijkheden voor een duurzame samenwerking met Sallcon? Neem dan contact met ons op via bedrijfsbureau@sallcon.nl. Meer informatie over de pizzaovens vindt u op mijnpizzaoven.nl

konnected

It’s very easy to create stylish and beautiful

It’s very easy to create stylish and beautiful prototypes for.