Nieuws

16 november 2017

Sportieve sponsoravond Ronde van Vedett bij KonnecteD

Wielerfanaten, sportieve en maatschappelijk verantwoorde ondernemers waren donderdag 9 november aanwezig bij KonnecteD. Als sponsor van de Ronde van Vedett was KonnecteD gastheer van de eerste sponsoravond in aanloop van de wielerkoers die op Tweede Paasdag wordt verreden in Deventer.

Jeroen Kroese, directeur van KonnecteD, nam de aanwezigen mee in de wereld van inclusief ondernemen, waar samenwerking met andere partners een belangrijk gegeven is. Na de presentatie volgde er een rondleiding door het bedrijf en werd er gezorgd voor heerlijke patat en mosselen. Het eten werd geserveerd door mensen met een afstand tot werk die werkzaam zijn in het bedrijfsrestaurant van KonnecteD.

Nederlands kampioene
De Stichting Koers en Cultuur, organisator van de Ronde van Vedett, zorgde voor een speciale gast. Niemand minder dan de 14-jarige Annemoon van Dienst, Nederlands Kampioene MTB, verscheen ten tonele. Vervolgens hield Pascal Hulsegge van JPR Advocaten namens de stichting een verhaal over sponsoring. Adriaan van der Giesen van Duvel Moortgat nam tenslotte nog het woord en vertelde over de laatste ontwikkelingen van het sportieve evenement.

Verbinding en sportiviteit
Al met al werd het een gezellige avond die zorgde voor verbinding en de nodige sportiviteit.

konnected

It’s very easy to create stylish and beautiful

It’s very easy to create stylish and beautiful It’s very easy to create stylish and beautiful prototypes for.