Nieuws

5 september 2017

Senzora pepermunt leeft voort dankzij overeenkomst Centsweets en KonnecteD

KonnecteD gaat snoepgoed verpakken voor het nieuwe bedrijf CentSweets. Hierdoor is het werk weer terug bij medewerkers van Sallcon, onderdeel van KonnecteD, die altijd werkzaam zijn geweest bij Senzora.

Het verpakken vindt ook plaats in het pand van KonnecteD, waar op maandag 4 september de handtekening werd gezet onder de samenwerking. Carolien Honshorst is duidelijk verknocht aan de suikerwaren, want ze ging na de verkoop van Senzora aan het Friese bedrijf Fortuin op ondernemerskoers. “Ik kreeg een baan aangeboden binnen de wasmiddeltak van Senzora, maar mijn gevoel gaat toch meer uit naar suikerwaren. In snoepgoed zit meer beleving, meer emotie.”

Verpakken van pepermuntjes bij Sallcon
Met Senzora en Fortuin sprak ze af dat het verpakken van de ‘pepermuntlijn’ onder werd gebracht in haar bedrijf CentSweets. “Ik nam contact op met Felix Witz en Jeroen van Miltenburg van KonnecteD om te vragen of de pepermuntlijn bij Sallcon kon worden opgesteld. En dat werd hier heel goed opgepakt.”

Mooie en welkome aanvulling voor KonnecteD
Jeroen Kroese, directeur van KonnecteD is heel blij met de komst van CentSweets. “Het is een mooie en welkome aanvulling op alles wat we hier al doen. Het is tevens een werksoort dat past bij onze mensen.” Inmiddels verrichten acht werknemers bijna dagelijks de inpakwerkzaamheden voor CentSweets. De eerste twee grote klanten zijn het vliegveld in Dubaï en een bedrijf in Argentinië. Honshorst heeft echter nog meer pijlen op haar boog. Ze verwacht dan ook dat de werkzaamheden binnen de muren van  KonnecteD in de toekomst worden uitgebreid.

konnected

It’s very easy to create stylish and beautiful

It’s very easy to create stylish and beautiful It’s very easy to create stylish and beautiful prototypes for.