Nieuws

14 augustus 2018

KonnecteD te zien in RTL-televisieprogramma Doe Maar Duurzaam

KonnecteD was te zien in het programma Doe Maar Duurzaam van RTL7 van zondag 5 augustus. In deze uitzending gaat het over de rol van KonnecteD binnen de zoektocht naar werk voor mensen met een afstand tot werk en het werkgeluk dat wij hierin voorop stellen.

Enkele weken terug werden er televisieopnames bij ons gemaakt die zijn uitgezonden op zondag 5 augustus jl. Directeur Mieke Akkermans vertelt hierin over hoe KonnecteD de mensen die een steuntje in de rug nodig hebben helpt. “Ondernemers met ideeën verbinden wij met mensen met talenten.” Ook eigenaar van CentSweets Carolien Honshorst en Cycloon Postmedewerker Gemma Bontius komen aan het woord.

Passende baan

Een passende betaalde baan draagt bij aan werkgeluk. Werkgeluk verhoogd het welzijn en welbevinden van mensen. Dat geldt voor iedereen. Daarom is het belangrijke dat kwetsbare mensen, mensen met een afstand tot werk, op extra hulp en begeleiding mogen rekenen, om een passende baan te vinden en te behouden. Dat laatste, behouden, is heel belangrijk, omdat werkgeluk optimaal tot uitdrukking komt in een baan waarbij je meerwaarde duidelijk is en wanneer het bijdraagt aan een stukje zekerheid in je bestaan.

Doe Maar Duurzaam

Doe Maar Duurzaam is een RTL-programma dat staat voor duurzaamheid. In het programma kijkt men bij verschillende bedrijven hoe het er voorstaat met de duurzaamheid. KonnecteD neemt hieraan deel omdat wij ons in onze werkzaamheden richten op Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Voor KonnecteD zijn de mensen hierin het meest belangrijk, de mensen met een afstand tot werk begeleiden naar een passende werkplek.

Terugkijken

Uitzending gemist? Je kunt hier de uitzending terugkijken.

konnected

It’s very easy to create stylish and beautiful

It’s very easy to create stylish and beautiful It’s very easy to create stylish and beautiful prototypes for.