Nieuws

9 oktober 2017

KonnecteD is partner van Salland Academy

Salland is a great place to live! Het is de missie van ontwikkelplatform Salland Academy en een uitspraak waar KonnecteD als partner geheel achter staat. Opleidingen en cursussen die bedrijven en personen intern aanbieden worden opengesteld voor partners die zich hierbij aansluiten.

Salland Academy is een platform dat persoonlijke ontwikkelingstrajecten vanuit organisaties in Salland aan elkaar verbindt. Het initiatief komt van Rabobank Salland, een grote partij in de regio die graag wil bijdragen aan een leefbaar en vitaal Salland. Wat houdt het initiatief in? De organisaties die zich aansluiten, bieden hun kennis en kunde van eigen opleidingen, cursussen en workshops aan bij elkaar.

Persoonlijke ontwikkeling voorop

De medewerkers zijn in de regie om te kiezen. Een cursus agile en scrum? Meer leren over mindmappen of social media? Of vind je ondernemerschap interessant? Het is een greep uit het aanbod van Salland Academy, waarbij persoonlijke ontwikkeling altijd voorop staat. KonnecteD is zeer verheugd dat zij hierbij is aangesloten en maakt graag gebruik van het gevarieerde aanbod. Geïnteresseerde bedrijven in Salland kunnen voor meer informatie hier terecht.

100 organisaties

Voor 2018 heeft Salland Academy de ambitie om meer dan 100 organisaties in Salland aan te sluiten op het platform en meer dan 1000 ontwikkeltrajecten te faciliteren. Dit alles met als doel dat de ontwikkeling van mensen in Salland aan wordt gejaagd vanuit hun visie: ontwikkelen we medewerkers, dan ontwikkelen we organisaties en ontwikkelen we de regio!

konnected

It’s very easy to create stylish and beautiful

It’s very easy to create stylish and beautiful It’s very easy to create stylish and beautiful prototypes for.