Nieuws

15 maart 2018

Bezoek onze tentoonstelling Kleurrijk Werkgeluk

Kom tussen 16 april t/m 11 mei 2018 naar onze tentoonstelling Kleurrijk Werkgeluk. Geniet van de persoonlijke verhalen van 12 mensen over werk maken van écht werkgeluk. Stap in de tijdmachine, een spectaculaire reis door de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland. En kijk met ons vooruit naar de werktoekomst. Bezichtig prachtige kunst gemaakt door creatieven met een arbeidsbeperking.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk. De productie van de tentoonstelling ‘Kleurrijk Werkgeluk’ is in handen van KonnecteD in samenwerking met Deventer Verhaal, Cedris, Kunstcongres met perspectief (initiatief van het UWV) en de gemeente Deventer.

Persoonlijke verhalen over werkgeluk

Twaalf betrokkenen bij sociale onderneming KonnecteD delen hun werkgeluk met jou tijdens de tentoonstelling. Van wethouder tot medewerker en van partner tot statushouder. Allen gewaardeerd door KonnecteD.

Jaarverslag 2017

Ook de presentatie van het jaarverslag 2017 van KonnecteD maakt onderdeel uit van de tentoonstelling. De highlights van DigiWerkt, Deventer Werktalent, Sallcon en KonnecteD worden op bijzondere wijze vertoond.

De Tijdmachine

De Tijdmachine is een visueel spektakel over de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland en mede mogelijk gemaakt door Cedris. Je reist door de afgelopen eeuwen naar de toekomst en leert over de aanpak van armoede, de ontwikkeling van onderwijs, en over het ontstaan van banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Start de tijdreis en leer een kwetsbare groep op de arbeidsmarkt kennen. De Toekomst is Nu.

Kunstwerken creatieven/beeldend kunstenaars met een arbeidsbeperking

Wij bieden talentvolle creatieven met een arbeidsbeperking uit Deventer graag een podium. Enkele eerdere deelnemers en de publiekswinnaar van het Kunstcongres met perspectief (initiatief van UWV) exposeren hun bijzondere en kleurrijke kunst. Laat je inspireren door de kunstwerken en persoonlijke verhalen van Lisette Brummelman, Jojanneke DekensWouter van DonselaarBram de Krosse en Nita Pieterson.

Locatie

Stadsetalage (Klik om een koppeling met Maps te openen) – Stadhuis Grote Kerkhof 1 – 7411 KT Deventer

Openingstijden van de tentoonstelling Kleurrijk Werkgeluk

Van maandag 16 april t/m vrijdag 11 mei 2018

Maandag t/m woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur (gesloten op feestdagen)

konnected

It’s very easy to create stylish and beautiful

It’s very easy to create stylish and beautiful It’s very easy to create stylish and beautiful prototypes for.