Nieuws

9 juli 2019

Biniam grijpt kans bij Euromaster aan

Onlangs zette Biniam Goitom Tesfay zijn handtekening onder een contract als autotechnicus in opleiding bij Euromaster. Om deze geslaagde match te vieren, gingen accountmanagers Martijn Harmsen en Bob Gruisinga langs met een “dikke-duimtaart”.

Wat deze plaatsing bijzonder maakt is dat Biniam als nieuwkomer in Nederland al tijdens zijn inburgering begonnen was aan een taalstage bij Euromaster in Deventer. Doel van deze stage was om werkervaring in Nederland op te doen en de Nederlandse taal nog beter onder de knie te krijgen. Mede omdat Biniam het zo goed heeft gedaan tijdens deze stage, heeft Raymond Voortman, vestigingsmanager bij Euromaster, zich hard gemaakt om een extra BBL plek beschikbaar te stellen.

 

Goede samenwerking

De accountmanagers bij Deventer Werktalent zijn erg positief over de samenwerking. “Euromaster denkt echt mee. ‘Meerdere kandidaten zijn op deze manier duurzaam aan het werk geholpen. Euromaster wil de kandidaten echt verder helpen en laat zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen van grote waarde is”.

Raymond: “De samenwerking tussen Deventer Werktalent en Euromaster is een succesformule. De korte lijnen, gemotiveerde kandidaten, heldere afspraken en goede communicatie dragen bij aan dit succes”.

Ook werk maken van je talent?

Bel accountmanager Martijn Harmsen via 06-29591748 of mail naar martijn@deventerwerktalent.nl

Zichtbaar op foto, Vlnr: Martijn Harmsen, Raymond Voortman, Bob Gruisinga, Biniam Goitom Tesfay

konnected

It’s very easy to create stylish and beautiful

It’s very easy to create stylish and beautiful prototypes for.