MVO in beeld!

Neem de tijd om te kijken en te luisteren naar deze videohighlights over MVO. En laat u vooral inspireren. Want MVO moet je gewoon doen. Sallcon ondersteunt u daar graag bij.

 

MVO in de praktijk

Waarom moeilijk doen als het sociaal kan 

Wat is Deventer Scoort?

Deventer Scoort is een social community voor én door MVO organisaties om sociaal ondernemerschap in Deventer te stimuleren. Op Deventer Scoort kunnen MVO organisaties met elkaar netwerken, kennis en ervaring delen en projectmatig samenwerken.

Uniek onderdeel van Deventer Scoort is de ondernemerscompetitie, waarbij ondernemers hun netwerk en expertise inzetten om werk bereikbaar te maken voor werkzoekenden met een afstand tot werk.

(Vertegenwoordigers) van organisaties worden van harte gestimuleerd om zich aan te melden. Want scoren: doe je samen!

www.deventerscoort.nl 

Lees meer

Win-win-win situatie NXP Semiconductors door functiecreatie

Video over jobcarving, ook wel functiedifferentiatie genoemd. Jobcarving is erop gericht om functies te creëren die geschikt zijn voor medewerkers van SW-organisaties (sociale werkplaats). Het Nijmeegse bedrijf NXP Semiconductors creëert nieuwe functies voor SW medewerkers. Bron video http://www.sbcm.nl%20

Lees meer

Go Ahead Eagles en MVO

Go Ahead Eagles en Sallcon werken al jaren samen. Na volle tevredenheid van beide partijen. Bekijk waarom GA Ahead scoort met Sallcon en scoor met ons mee!

Lees meer

C1000 Deventer MVO ondernemer 2013

Voor de jury waren de punten lokale en duurzame betrokkenheid en het toegekende keurmerk Super Supermarkt die de doorslag gaven om Hans Kok van C1000 uit te roepen tot MVO ondernemer van 2013. 

Kok zijn eerste reactie was: 'Geweldig om een award als een zichtbare blijk van waardering voor onze betrokken en lokale manier van ondernemen als supermarkt in ontvangst te mogen nemen!'

Lees meer

Hi5 voor u van Raymann

Jörgen Raymann heeft op verzoek van Sallcon op humoristische wijze afgerekend met de vooroordelen over mensen met een beperking. Hij heeft ook nog een boodschap voor Deventer werkgevers achtergelaten.

Lees meer

Meer MVO in beeld

Ontvang de Sallconnect-e:

* Verplichte velden